La mulți ani cu sănătate domnului 𝐈𝐨𝐧 𝐏𝐀𝐑𝐅𝐄𝐍𝐈𝐄, 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫ă𝐳𝐛𝐨𝐢, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani!

MApN · 31.03.2022La mulți ani cu sănătate domnului 𝐈𝐨𝐧 𝐏𝐀𝐑𝐅𝐄𝐍𝐈𝐄, 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫ă𝐳𝐛𝐨𝐢, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani!
Veteranul de război a fost vizitat de către reprezentanți ai Direcției calitatea vieții personalului, în cadrul programului ,,Acasă la veterani".
Acesta ne-a întâmpinat cu bucurie, mulțumindu-ne pentru daruri și oferindu-ne frânturi dintr-un secol de viață.
„Dumnezeu a ținut cu mine pentru că am ajuns ca la anii mei să îmi pot face cumpărăturile singur. Am rămas văduv înainte de 1989, doar în grija lui Dumnezeu. Nu m-am recăsătorit.”, ne-a relatat cu emoție.
Suntem la prima vizită din anul 2022, conduși de gândul că nimeni nu ar trebui să fie singur când are motive de sărbătoare.
Îi transmitem domnului Parfenie, și pe această cale, urările noastre de sănătate, viață lungă și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire și respect pentru faptele de vitejie din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru generațiile viitoare.
Pentru eroismul de care a dat dovadă pe câmpul de luptă, venerabilul veteran a fost decorat cu Medalia „Crucea comemorativă a celui de-Al Doilea Război Mondial, 1941-1945”.
Cinste și onoare veteranilor de război!
Sursa: Departamentul relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului