Aniversare veteran 100 ani

La mulți ani cu sănătate domnului 𝐦𝐫. (𝐫𝐭𝐫.) 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐈𝐋𝐈𝐄𝐒𝐂𝐔, 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫ă𝐳𝐛𝐨𝐢, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani!

Aniversare veteran 104 ani

104 ani de viață, 104 ani de istorie Generalul de brigadă în retragere Ion Procopie, veteran de război și cetățean de onoare al județului Bacău, militari din cadrul Bazei 95 Aeriană a împlinit 104 ani! La mulți ani cu sănătate!

Veteranul de război Gheorghe Stere a împlinit 100 de ani!

Domnul Stere e pasionat de ceasornicărie, dar nu știm dacă a calculat vreodată de câte ori a bătut pendula în 100 de ani. În dimineața de 12 aprilie, când s-a trezit, ne-a spus că la el "se schimbă veacul". 💯 La mulți ani cu sănătate domnului 𝘭𝘰𝘤𝘰𝘵𝘦𝘯𝘦𝘯𝘵-𝘤𝘰𝘭𝘰𝘯𝘦𝘭 (𝘳𝘵𝘳.) 𝘎𝘩𝘦𝘰𝘳𝘨𝘩𝘦 𝘚𝘛𝘌𝘙𝘌, 𝘷𝘦𝘵𝘦𝘳𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘳ă𝘻𝘣𝘰𝘪, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani!

Vizită la veteran - Nicolae Radu-Rădulescu

"Scrisul, cititul și cumpătarea m-au ținut sănătos până la vârsta asta! DEX-ul acesta îl deschid de 20 de ori pe zi", ne-a spus veteranul de război col(ret)Nicoale Rădulescu, care la cei 99 de ani ai săi scrie și citește zilnic. Anul trecut a publicat al patrulea volum. "Sunt un om care trăieşte, nu doar există. "