La 12 aprilie 2023 s-au sărbătorit 100 de ani de la nașterea domnului maior în retragere Zamfirescu Constantin care a luptat pe frontul de vest în Cehoslovacia și Germania, fiind veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial.
Acesta s-a născut și a fost crescut în comuna Mădulari, județul Vâlcea.
La aniversarea zilei de naștere a domnului maior în retragere Zamfirescu Constantin au participat locțiitorul comandantului Centrului de Instruire Sprijin de Luptă, colonel Ovidiu Stănescu și reprezentanți ai Administrației Publice Locale. Pe parcursul activității s-a intonat Imnul Național al României, au fost transmise mesaje de apreciere și au avut loc manifestări ale Fanfarei Județene "Constantin Brâncoveanu".
Activitatea s-a încheiat prin acordare de diplome de excelență și urări de "La mulți ani" în semn de apreciere și recunoștință pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute cât a servit țara sub drapel.
La mulți ani cu sănătate și recunoștință veteranului de război Zamfirescu Constantin!

Numărul veteranilor de război din cel de-Al Doilea Război Mondial scade drastic, la data prezentului articol au mai rămas printre noi doar 1069 de veterani.

 
Foto: Plt.adj. Dinescu Laurențiu;
Text: Lt. Grigoroiu Alexandru.